Právě se nacházíte:

Spolupráce

Rád bych Vám nastínil, jak bychom mohli spolupracovat. Věřím, že pokud budete věnovat chvilku přečtením těchto řádků, nápad se Vám zalíbí. Připravuji s kolegou video, které Vám zašleme hned, jakmile bude hotové. Popisujeme na něm podrobně, jak můžeme provázat naše aktivity a jak Vám můžeme pomoci (a Vy nám) využitím našich online deníků a portálů.

 

Zdravím Vás, 

Náš webový portál Grand Developer navazuje na 10 letou tradici katalogu o bydlení.

Katalog rodinných a bytových domů byl vydáván dvakrát ročně. Jarní a podzimní publikace prezentovala kompletní nabídku všech bytových projektů a rodinných domů, které na území České republiky vznikali a byli k dispozici na trhu realit. V katalogu tradičně převažovala nabídka pražských projektů, taky v pražské aglomeraci se masově stavělo a stavět ještě bude. V redakční části katalogu čtenářům radili architekti – jak vybírat byt, jak se dívat na projekt, když se bytové jednotky prodávají již ve fázi předrealizační. Finanční poradci doporučovali možné cesty, jak získat úvěr, jak s hypotečními úvěry.

Webový portál Grand Developer na tuto tradici nejen navazuje ale díky své online formě je Vám blíž a s ještě pestřejším obsahem kde si každý z najde to své. Nejen informacemi o novinkách jak tuzemských tak zahraničních, nýbrž například také možností využití bezplatného právního poradenství. Články které publikujeme zpracováváme s profesionály daného oboru od architektury přes desing až po prodej, pokud je nepíší přímo oni. 
Grand Developer online deník o moderním a svěžím bydlení, který vás baví.


 

Jak by spolupráce mohla fungovat a proč to vůbec zvažovat?

Vím, co umím a také co neumím. V čem mám navrch a v čem nedostatky. Jak na svém webu www.romankunert.com píšu, baví mě má práce, online svět. Rád vytvářím webové stránky firmám, neziskovkám, modelkám, právníkům, architektům... Rád provozuji portály, kde se mohu osobně seznámit s lidmi, kteří jsou ve svém oboru špičky. S lidmi, kteří jsou pokrokoví ve svém myšlení a mají více rozdělaných projektů a plánují nové. A právě zde nastává prostor pro spolupráci.

Každý článek vydaný na tomto portálu je ihned vidět na online portálech měst po celé ČR (viz. www.ustionline.cz, www.praha1online.cz a všech šedesáti).

Můžeme veřejnost informovat o Vašich aktivitách, nových projektech, technologiích a inovacích. Pokud začínáte v ČR prodávat novou značku, dostaneme ji výše ve vyhledávačích přes deníky i další portály jako www.vaclavske-namesti.cz, www.rohanske-nabrezi.cz a další ze skupiny www.prazskeulice.cz . Dalších možností je X, jen se na to sejít.

 

Developeři, architekti, stavební firmy a co já vím, kdo další ;)

Mým cílem je zde vytvořit portál, kde budeme psát o zajímavých developerských projektech, o nových rezidencích, moderních postupech při stavbě. Protože nejsem profesionál v tomto oboru, musím se jimi obklopit. Chci něco od Vás, proto musím také něco nabídnout. Tím, co mohu nabídnout, je například publikování článků a následné sdílení do naší komunity, mezi své obchodní partnery, kterých za 20 let podnikání mám. Seznámení mezi sebou, kdo bude mít zájem. Vytvoření profesionálního webu pro Vaše projekty, a nemusí jít nutně o předělání stávajícího, ale i nové projekty, které jako partneři nebudete muset kupovat, protože dostanete poukazy, viz. na konci článku.

 

Jak funguje v reálu psaní a publikování článků? 

Napsat článek je u nás stejně jednoduché, jako napsat email. Dostanete jen login - jméno a heslo, a můžete článek připravit sami. Naše redakce ho vždy projde, zda je v pořádku a neobsahuje hrubé chyby, nevhodné výrazy..., a uveřejní. Po několika článcích, když je vše v pořádku, například pokud články připravují PR agentury, to mohou publikovat zcela sami. 

Kdokoliv bude ale chtít, může články posílat nám. To ale potom nebude mít svůj profil jako autor článků, což si můžete dát i na svůj web, aby Vaši klienti viděli, co píšete. Jako třeba:

https://www.granddeveloper.cz/@josef_jarkovsky/
https://www.granddeveloper.cz/@roman_kunert/
https://www.granddeveloper.cz/@milan_hadacek/ ...

 

Svými slovy bych to celé shrnul takto: 

Každý dělá to, co umí a ideálně co chce. Jako já. Máte-li zájem o partnera, který Vám může vytvořit web, eshop, portál..., podpořit ho v médiích, svých i spřátelených, ozvěte se mi. Osobně se domluvíme o konkrétních možnostech. 

Obchod je o kontaktech. O tom, když to, co vytváříme, má své zákazníky. A mně se tento postup seznamování velmi osvědčuje. Jen za 1 rok jsem získal několik nových obchodních partnerů a mezi nimi i přátel. Nasadil jsem jim již desítky webů, microstránek, portálů a eshopů. To mě přesvědčilo, že to, co děláme, má smysl. Jak se na osobních schůzkách dovídám, situace je mnohdy horší než vypadá. Se svými stávajícími tvůrci webu nemluvili a jinak nekomunikovali i roky, dle toho vypadal i web, neresponzivní, nezabezpečený, SEO nulové... A s tím opravdu umíme pomoci, tím se 2 dekády zabýváme. 

Ale hlavně mě to moc baví, což je vidět i na tom, že financuji www.nejendetem.cz a je to jen díky mým zákazníkům. Každý tak i nevědomě podporuje neziskové organizace :)

 



Speciály

Kutil Tim

Aktuality

Developerské projekty